Tent toebehoren

Tent toebehoren maken uw feest compleet

Voor ieder evenement of feest slaagt u bij Arro Tentverhuur voor overkappingen en tent toebehoren. Wij kunnen op vrijwel elke locatie voor u een passende tent met de bijbehorende benodigdheden, meubilair en leuke extra’s zoals een springkussen of haringkar plaatsen. Van tenten en toebehoren voor in de achtertuin tot aan complete tentendorpen voor openluchtevenementen waar grote groepen mensen op af komen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een uitgebreid assortiment tent accessoires voor elke stijl

Creëer met onze tent toebehoren een tijdelijke huisvesting geheel volgens wens. Maak een prachtig onderkomen door de tent te voorzien van een mooie vloer. In ons assortiment vloeren vindt u onder meer een fraaie vlondervloer en een stijlvolle cassettevloer. Wij kunnen daarnaast de tent decoreren met aantrekkelijke hemelbekleding, maar ook plaatsen wij heaters voor de wat koudere dagen en voorzien wij de tent van de juiste verlichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeervolle kroonluchter of voor prikkabels met gekleurde lampen.

Arro Tentverhuur voor het complete plaatje

Tentoonstellingen, beurzen, recepties, festivals, bruiloften, privéfeesten en overige evenementen; Arro Tentverhuur biedt niet alleen tentenverhuur, maar biedt een compleet plaatje met de juiste uitstraling voor uw feest of evenement. Bekijk onze website en ontdek zelf de verrassend voordelige mogelijkheden van onze tenten en tent toebehoren.Vraag direct advies of een offerte aan

Klik hier!