Stretch Tenten

Stretch tent huren met 10% kennismakingskorting?

Stretchtent; dé flex tent die uw evenement droog houdt!

Een stretchtent is een flexibele tent, ook wel flex tent genoemd, die op vrijwel iedere locatie inzetbaar is. Een stretch tent huren voor een buitenevenement wordt tegenwoordig veel gedaan. Dat is ook niet zo vreemd, want u wilt toch ook niet dat uw festival, feest of bruiloft letterlijk en figuurlijk in het water valt? De weergoden boven Nederland houden echt geen rekening met uw buitenevenement. Het maakt hierbij niet uit of u nu in de zomer of winter een festiviteit organiseert. Het weer kan uw maandenlange voorbereiding compleet bederven. Dit laat u toch zeker niet gebeuren? Kies daarom voor een alu- pagode- of stretchtent van Arro Tentverhuur. Met onze tenten blijven uw festiviteiten en uw gasten gegarandeerd 100% droog. Al onze tenten zijn wind- en waterdicht.

De stretch tent is uitermate populair bij zowel particulieren als bedrijven. Deze feesttent wordt met behulp van stokken en touwen opgespannen, waardoor deze praktisch overal op te bouwen is. Zo kan de tent als vrijstaande tent opgezet worden, maar ook tegen een pui. Stretchtenten kunnen tevens dienst doen als overkapping.Populair bij veel gelegenheden.

Niet voor niets voor de flex tent vaak gehuurd voor:

Sport- en culturele activiteiten
Buurtbarbecue
Bedrijfsopening
Een receptie/jubileum
Bruiloften en partijenFestivals
Beurzen
Verjaardagen
Jaarlijks terugkerende evenementen binnen de gemeente
En nog veel meer…

Tentverhuur inclusief toebehoren

Bij Arro Tentverhuur kunt u niet alleen kiezen uit verschillende tenten, wij verhuren tevens allerlei toebehoren voor in de tent. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, statafels, tapinstallaties, terrasverwarming en podia. En wilt u een leuk extraatje? Wat dacht u van een haringkar of springkussen voor de kinderen.

Arro Tentverhuur is een allround verhuurbedrijf dat door heel Nederland budgetvriendelijke, ruime, kwalitatief hoogwaardige tenten (ook voor grote gezelschappen) en tentinrichtingen levert. De geliefde stretchtent is hier een mooi voorbeeld van.

Prijzen Stretch Tent

9 meter bij 6 meter al vanaf € 11,- per vierkante meter(excl. BTW).

9 meter bij 12 meter al vanaf€ 11,- per vierkante meter(excl. BTW).

 

Prijzen voor stretchtenten zijn afhankelijk van de verschillende toepassingen.

Vraag naar de kennismakingskorting!

Klik hier!