Party Tenten (alu tent)

Een party tent huren met 10% kennismakingskorting?

Party tent; een sfeervolle paviljoentent

De party tent, beter bekend als de aluminium tent, is een sfeervolle en multifunctionele paviljoentent. Deze tent is dankzij de flexibele constructie allround inzetbaar, omdat de afmetingen zijn af te stemmen op uw specifieke wensen.

Deze party tent is bijzonder geschikt voor onder meer:

Feesten
Festivals
Tentoonstellingen
Evenementen
Bedrijfsfeesten
Bruiloften
Beurzen
En meer…

Ook als tijdelijke opslagruimte of als overkapping voor bouwprojecten is de Alu tent dé perfecte oplossing.

Eén en al voordelen

De paviljoen tent biedt een zee aan ruimte, is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen en is uitstekend met de pagodetent te combineren. En wanneer u een aluminium tent bij Arro Tentverhuur huurt, kunt u ook nog eens een zeer stijlvolle overkapping voor uw gasten creëren. Onze alu tenten zijn namelijk van verschillende vloertypen en hemelbekleding te voorzien. Bekijk de mogelijkheden eens en overtuig uzelf! Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag.

Arro tenten; betrouwbare en voordelige tenten

Niets is zo veranderlijk als het weer. Arro Tentverhuur weet als geen ander dat u bij het organiseren van een festiviteit of evenement in Nederland altijd rekening moet houden met deze onvoorspelbare factor. Ons assortiment tenten maakt hier korte metten mee. U kunt er met een aluminium tenthal, een pagodetent of stretchtent absoluut op vertrouwen dat uw evenement of feest droog en zonder windoverlast zal verlopen. Bovendien bieden wij naast tent- en partyverhuur tevens tent toebehoren, zoals terrasheaters en fraaie verlichting. Dit alles uiteraard tegen zeer scherpe prijzen. Of u nu een privé feest gaat organiseren, een festival of zakelijk evenement; op de Alu tent van Arro Tentverhuur kunt u vertrouwen. Wij zorgen voor de op- en afbouw van de feesttent, leveren door heel Nederland én ook nog eens het hele jaar door!

Verschillende afmetingen: 6, 10, 12 en 15 meter breed.
Zijwanden en vloeren: met harde zijwanden of zeilwanden en verschillende vloertypen.
Vakkundig voor u opgezet, afgebroken en opgehaald.

Klik op de onderstaande tenten voor de afmetingen. De prijzen kunt u middels een offerte opvragen. Daarnaast kunt u ook gewoon uw vragen aan ons stellen. Wij helpen u graag met een groots feest.


partytent alu tent

tent 6 meter breed

partytent alu tent

tent 10 meter breed

partytent alu tent

tent 12 meter breed

partytent alu tent

tent 15 meter breed

Vraag direct advies of een offerte aan

Klik hier!