Pagode Tenten

link=”http://www.arrotentverhuur.nl/offerte-aanvragen/”  color=”red” size=”big”]

Pagodetent; een sfeermaker bij uitstek

De pagodetent is een uitermate flexibele en stijlvolle tent. Bent u op zoek naar een elegant tenttype dat onderdak biedt aan tal van feestelijke evenementen? Dan is de pagode feesttent wat u zoekt. Deze eyecatcher is inzetbaar bij allerhande festiviteiten. Van een festival, evenement, personeelsfeest en dance event tot aan een beurs, bruiloft of verjaardag. De feesttent is zowel losstaand als in een groep te plaatsen. Daarnaast is de tent eveneens inzetbaar als voorportaal waardoor deze dienst kan doen als luxueuze entree van bijvoorbeeld uw bedrijf, maar ook als entree bij een alu tent. De stijlvolle pagodetenten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en passen overal bij. Welke uitstraling u ook wilt creëren, de pagodetent is de sfeermaker bij uitstek.

De pagodetenten van Arro Tentverhuur

pagodetent - arro tentverhuur (01)Wanneer u kiest voor de pagodetent van Arro tentverhuur, kiest u voor een stijlvolle tijdelijke locatie. Een locatie die eveneens geheel naar uw wens ingericht en gedecoreerd kan worden. U kunt bij ons ook terecht voor tafels, stoelen, geluidsinstallaties, podiumdelen, bar- en tapmogelijkheden, heaters, springkussens en verschillende vloertypes.

Alle voordelen voor u op rij

Voor party- en tentverhuur evenals voor tent toebehoren is Arro Tentverhuur hét adres. Wanneer u via ons een stretch– alu- of pagodetent huurt, geniet u niet alleen van een klasse en waterdichte tent, u geniet tevens van tal van andere voordelen, zoals onder meer:

Scherpe prijzen inclusief op- en afbouw van de tent of tentencomplex, dus geen stress.
Vrijblijvend professioneel advies met betrekking tot uw feest en/of de locatie. Wij denken met u mee!
Een ruime keuze aan tenten van hoogwaardige kwaliteit, zowel voor kleine als voor grote gezelschappen.
Een breed assortiment met tent toebehoren.
Levering door heel Nederland, tijdens ieder seizoen.

Kortom, Arro Tentverhuur biedt voor uw evenement of feest een volledig verzorgde en voordelige tijdelijke locatie, inclusief de op- en afbouw van de pagodetent en toebehoren.

Pagode tent 5 x 5 meter

Zijwandhoogte: 2.20 meter // Nokhoogte: 5.28 meter

Pagode tent zeshoekig

Doorsnede: 10 meter // Oppervlakte: 72 m² // Zijwandhoogte: 2,27 meter // Nokhoogte: 7,45 meter


Vraag direct advies of een offerte aan

Klik hier!