Over Ons

Waarom Arro Tentverhuur?

Scherpe prijzen inclusief op- en afbouw
Arro Tentverhuur hanteert scherpe prijzen. Daarbij inbegrepen zijn de opbouw en afbouw van uw tent of tentencomplex. Hierdoor weet u zeker dat de tenten goed staan en kunt u zich bezighouden met de organisatie van uw feest of evenement.
Professioneel advies over feest op een buitenlocatie
Weten wat er mogelijk is op uw feestlocatie? Geen idee welke tent u nodig heeft? Of kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van uw tentinrichting? Arro Tentverhuur komt graag langs voor een vrijblijvend gesprek of locatiebezoek. Eventueel delen we ook met plezier ons ruime horecanetwerk met u. Zodat u in een handomdraai alles geregeld heeft voor een feest of evenement met catering en bediening.
Levering van tenten en tentinrichting door heel Nederland
Arro Tentverhuur heeft haar uitvalsbasis in Midden-Nederland. We leveren vaak tenten in de regio Utrecht, Amersfoort, Barneveld, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk en Terschuur. Maar uiteraard leveren we tenten en tenttoebehoren door heel Nederland.
Ruime tenten voor grote gezelschappen
Tenten voor gezelschappen van 20 tot 1000 man. Alle tenten zijn zelfstandig te gebruiken of te koppelen in diverse opstellingen. Hierdoor kunt u een perfecte accommodatie creëren voor gezelschappen van 20 tot 1000 bezoekers. We komen bovendien vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.
Ruim asssortiment toebehoren tenten
Ook de inrichting van uw tent nodig? Arro Tentverhuur heeft een compleet assortiment aan tentinriching enpartybenodigdheden. Diverse vloeren, podia, tafels, stoelen, hemelbekleding, sfeerverlichting, heaters, audioapparatuur, barbecues, tapinstallaties, noodverlichting en brandblussers; we zorgen dat u alles in huis heeft voor een geslaagd feest of evenement.
De tenten zijn van hoogstaande kwaliteit
Tijdens uw feest, beurs, bruiloft, receptie of diner moet uw tent staan als een huis. Arro Tentverhuur levert daarom uitsluitend tenten van hoogstaande kwaliteit. De tenten zijn voorzien van robuuste frameconstructies zodat ze ook bij stevige wind overeind blijven.
Ook in de zomer uw evenement
Wij zorgen er ook voor dat u midden in de zomer een feest, receptie of andere bijeenkomst in een tent kunt houden. Wij hebben diverse koelers die zonder problemen de tent op een aangename temperatuur houden.

Overtuigd? Vraag direct advies of een offerte aan

Klik hier!